Artróziskefe kezelése


artróziskefe kezelése az ízületi betegségek fő típusai

Leírás A szabadalmaztatott Curaprox BDC műfogsortisztító kefe eltávolítja a baktériumréteget és az ételmaradékokat. Az Omega artróziskefe kezelése kefével a műfogsor belső mélyedései is tökéletesen tisztíthatóak, a hagyományos fogkefe erős sörtéi a protézis külső részének megtisztításához használható.

A termék kizárólag fehér színben kapható.

artróziskefe kezelése a reuma az ízületek gyulladása

A Curaprox BDC biológiai műfogsorápolás termékek teljes körű műfogsorápolást tesznek lehetővé, és teljes körű gondoskodást nyújtanak a protézissel rendelkezőknek. Nagyon fontos, hogy a műfogsort is mindig alaposan megtisztítsuk. Napi tisztítással és heti fertőtlenítéssel a szájnyálkahártya és az íny bő vérellátású és egészséges marad.

artróziskefe kezelése lábízület betegség

A Curaprox BDC termékcsalád segítségével a protézisek természetes módon, vegyszerek használata nélkül tisztíthatóak meg. A hagyományos műfogsor tisztítók az oxigénes fertőtlenítés hatására megtámadják a protézisben lévő műanyagot.

artróziskefe kezelése mi a teendő, ha az ízület duzzanata van

A felszín artróziskefe kezelése lesz és a káros baktériumok és gombaspórák könnyebben megtapadnak. Ezzel ellentétben a Curaprox BDC termékcsalád természetes módon tisztít: a citromsav alaposan eltávolítja a problémákat okozó lepedéket és gyengéd a protézisben lévő műanyaghoz.

Így a műfogsor hosszú életű marad.

artróziskefe kezelése fiatalkori reumás ízületi gyulladás

A Curaprox BDC termékcsalád ideális a kivehető fogszabályozók tisztításához is.