Könyök kenőcs


könyök kenőcs súlyos fájdalom és térdrugás

Főoldal   Ismerd meg a bőrödet   Értsd meg a bőröd! Száraz, repedezett, érdes könyök kenőcs Száraz, repedezett, érdes bőr A bőrünk a hét minden napján 24 órában csodálatos pajzsként óv minket a külvilág káros hatásaitól.

Előfordulhat azonban, hogy az igénybevétel bőrünkön is érezteti hatását, ami ilyenkor könnyen szárazzá, repedezetté és érdessé válhat.

Évente több ezer sportoló és fizikai munkát végző ember tapasztalja a teniszkönyöknek nevezett sérülést.

Ez nemcsak kellemetlen, de a fertőzések kockázatát is növeli, mivel a bőrfelszínen keletkezett apró repedéseken keresztül kórokozók juthatnak be a szervezetünkbe. Tudományos kutatásokon alapuló készítményeinket azért fejlesztettük ki, hogy velük megkönnyítsük a bőr fáradságos munkáját. A bőr szárazságát sok minden előidézheti.

könyök kenőcs kötőszövet-betegség markerek

Ezek között lehetnek könyök kenőcs tényezők, valamint olyanok, amik a mindennapokban is velünk vannak és talán nem is sejtjük, hogy a könyök kenőcs száríthatják. Ilyen lehet például a gyakori kézmosás vagy kézfertőtlenítés, mivel a szappanok és fertőtlenítők egyes összetevői károsítják a bőr védőrétegét, így az nedvességet fog veszíteni, vagyis kiszárad, berepedezik. Nyáron a meleg, a klóros uszoda- vagy sós tengervíz, télen pedig a hideg és a szél szárító hatásának van kitéve bőrünk.

könyök kenőcs az ízületek lábainak duzzanata

Vény nélkül kapható gyógyszer dexpanthenol hatóanyaggal. Miért lesz a bőr száraz, repedezett, érdes?

A bőr azért szárad ki és válik érdessé, repedezetté, mert legfelső réteg - a hámréteg epidermisz - nedvesség- és zsírtartalma lecsökken. Ez leginkább a kéz, a könyök, a lábszár, a sarok és az arc bőrét érinti. Az alábbi tényezők befolyásolhatják ezt: Gyakori porlódás a térdízületben és fertőtlenítés.

könyök kenőcs fejfájás gyengeség ízületi fájdalomban