Közös gyöngyvirág


Rólunk saját honlap Régi, új helyén a Gyöngyvirág klubszobája A nyár elmúltával újra megkezdte munkáját a Gyöngyvirág nyugdíjasklub és népdalkör, de már augusztus elejétől készült a Szépkorúak Művészeti Fesztiváljára, melyet augusztus én tartottak Gellénházán.

közös gyöngyvirág

A találkozón, melyen nyugdíjas társaink körében jól éreztük magunkat, 32 település csoportjával mérhettük össze tudásunkat; szereplésünk jól sikerült, Dicséretes Oklevéllel tértünk haza. Szeptember én Balatonszemesre, a nyugdíjas vezetők találkozójára kaptam meghívást, melyen sok jó tanáccsal látott el bennünket Stikel János megyei vezető.

közös gyöngyvirág

Beszámolt arról is, hogy a mai nyugdíjasok mennyire zárkózott életet élnek, nem vesznek részt közösségi programokon, nem élvezik azt a szabadságot, hogy már nem kell munkába járniuk. Mi is elmondtuk: ugyanezt tapasztaljuk saját környezetünkben.

közös gyöngyvirág

Továbbá tájékoztatást kaptunk az egészséges életmódról és a közbiztonság helyzetéről, közös gyöngyvirág a nyugdíjasokat érintő törvényjavaslatokról, véleményeztük azokat, illetve több javaslatot is tettünk. Szeptember én Toponáron voltunk az Őszikék Fesztiválon, ahol népdalcsokrot énekeltünk.

közös gyöngyvirág

A 27 közös gyöngyvirág részvételével lezajlott bemutató után vendégül láttak bennünket. Örültünk az együtt töltött időnek, a közös beszélgetésnek, és hogy több csoporttal is megismerkedhetünk. A legnagyobb öröm akkor ért bennünket, amikor lehetőséget közös gyöngyvirág arra, hogy az új sportöltöző épületében tartsuk összejöveteleinket.

közös gyöngyvirág

Minden hétfőn és csütörtökön várjuk azok jelentkezését is, akik társaink szeretnének lenni, szabadidejük egy részét együttes beszélgetéssel, kikapcsolódással szeretnék tölteni.

Gyertek hozzánk szeretettel várunk benneteket, mutassuk meg: Balatonkeresztúr nyugdíjasai nem zárkózottak! Csoportunk továbbra is szorgalmasan készül a következő megmérettetésre.

közös gyöngyvirág

Horváth Istvánné.